2014-2015 Bahar Dönemi Seçmeli Dersler

2014-2015 BAHAR DÖNEMİ ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERSLER İLE İLGİLİ DUYURU

1. Lisans (4 yıllık) öğrencileri için öğrenim planlarının dördüncü, önlisans için ikinci yarıyılında açılacak olan Üniversite Seçmeli Dersler aşağıdaki listede gösterilmiştir.
2. Evvelce Üniversite Seçmeli Ders almamış olan Lisans dördüncü yarıyıl öğrencileri, önlisans ikinci yarıyıl öğrencileri ile önceden bu dersi almış ancak başarılı olamamış öğrenciler bu listeden bir ders seçimi yapacaktır.

Öğrenciler ders seçimi yaparken ders seçimi şu hususlara dikkat etmelidir:
a. Özellikle ikinci öğretim öğrencileri kendi bölümlerinin ders programını dikkate alarak seçim yapmalı ve ders çakışması olmamasına dikkat etmelidir.
b. Dersin yapılacağı yerleşkenin de dikkate alınması öğrencilerin gereksiz ulaşım zorluğunu ortadan kaldıracaktır.
c. Her ders için bir kontenjan tahsis edilmiştir. Dolan kontenjanlara seçim yapılamayacağından öğrenciler kontenjan boşluğu olan derslerden seçim yapabileceklerdir.
d. Zamanında ders seçimi yapmayan öğrenciler sistem tarafından boş kontenjanlara yerleştirilecektir.

[table “8” not found /]